Tid til en boligrenovering? Find de helt rigtige håndværkere til dine projekter

Boligen er vores personlige base, der hvor vi finder roen til at være os selv og ofte lade op til en travl dagligdag, boligen er vores hjem.

Hjemmet er også der hvor vi hygger os, inviterer familie og venner til fester og hyggelige middage, hjemmet er også det der rummer vores families hverdag.

Derfor er det også vigtigt at finde de helt rigtige håndværkere, når vi gerne vil personliggøre vores hjem, og indrette det så det passer perfekt til vores liv.

Hvad vi oftest renoverer i den nye bolig

Når vi køber et nyt hjem, vil vi oftest gerne sætte vores eget aftryk med det samme, og dermed udviske aftrykkene fra de tidligere beboere, ofte starter det med monteringen af et nyt køkken.

Her vil du opleve at tømrerne er nogle af de bedste folk til opgaven.

Mange gange vil det også være en gulvrenovering der kan betyde at dit nye hjem hurtigt vil føles som dit helt eget hjem, slibning og lakering af de eksisterende gulve kan her gøre underværker for din nye bolig.

Måske vil du også gerne have ændret gulvets udtryk, tit er det nok at skifte overfladebehandlingen på gulvet efter gulvafslibningen, det kan f.eks. være ludbehandlinger der kan lysne gulvet betydeligt, eller en lak med en lysere tone.

En gulvsliber vil være den håndværker der bedst kan udføre din gulvafslibning.

Hvad vi oftest fortsat renoverer i hjemmet

Men det er ikke kun når man køber sin nye bolig renoverings behovet opstår, ofte er en ændring af hjemmets vægge en god mulighed for fornyelse, det kan være at der skal fjernes en masse gammelt nubret savsmuldstapet, så der er plads til en helt ny flot og glat væg.

Det kan være at der bare er behov for en gang maling, eller at loftet har brug for en god gang hvidtning.

Er det væggene eller loftet der trænger, er det en maler du skal have fundet.

Hvad vi ofte udsætter at renovere i boligen

En af de ting der ofte får lov til at vente til vi har boet i vores nye bolig lidt tid, er badeværelset.

Langt de fleste boliger har i dag deres eget badeværelse og selvom det ofte ikke lever helt op til vores krav i dag, vælger mange at leve med det lidt endnu.

Grunden til dette er at selvom badeværelset tit er det mindste rum i boligen er det, det rum der er det dyreste at renovere.

De fleste gange skal der flere forskellige håndværkere til at renovere et badeværelse, det kan være murere, VVS-arbejdere og tømrer.

Hos Bygliga kan du også læse meget mere om badeværelsesrenovering, og hvordan du finder de bedste besparelser på håndværkerne.

De rette håndværkere

Vi ved alle at håndværkstimer ofte er langt dyrere end de materialer vi bygger med, derfor vil det selvfølgelig være fantastisk hvis vi også kan finde de helt rette håndværkere til de bedste priser.

Det kan være en stor opgave at finde frem til de helt rigtige håndværkere i dag, især hvis du også gerne vil have lavet de forskellige renoveringsprojekter til en god pris.

Der er ikke nogen egentlig prisramme for håndværkere, hvert firma eller hver håndværker fastsætter selv sine egne priser for at udføre arbejdet.

Der er også forskel på hvordan de udregner deres pris for opgaven, nogle regner deres arbejdsløn ud i timepriser, mens andre regner deres priser ud efter antallet af m2.

Få gode råd hos Bygliga

Hos Bygliga.dk kan du læse meget mere om de forskellige håndværkeres arbejdsområder, og finde vejen til de bedste tilbud på de håndværkere du har brug for.